TRAXSYS (PENNY & GILES) ROLLER II
De Penny & Giles Roller II -serie bestaat uit een tweetal zeer robuuste drie-knops muis-achtigen, waarop standaard ook nog eens drie losse knoppen op zijn aan te sluiten! U kunt kiezen uit een grote ruim 6 cm. in doorsnee metende trackball of een 7,5 cm grote joystick.

Beide apparaten hebben aparte knoppen voor linker muisklik, rechter muisklik en de zgn. 'drag lock' (sleepknop), aan de achterzijde van de apparaten vindt u de corresponderende aansluitingen voor de drie losse knoppen ( u vindt die elders op onze website onder het kopje hardware-knoppen. Een knipperend lichtje laat zien dat de sleepknop aan staat.

Beide Rollor II producten worden geleverd met een afdekplaat die het per ongeluk indrukken van de verkeerde knop zoveel mogelijk moet zien te voorkomen. De Joystick wordt graits geleverd met twee alternatieve hendels om zoveel mogelijk aan de individuele behoeften tegemoet te komen, een zgn. T-Bar en een zachte, sponsachtig bal, naast de normale joystickknop. Deze zijn overigens ook naderhand los te leveren. Ook de afdekplaat is los te verkrijgen.

Voor iedereen die nóg comfortabeler wil werken met deze joystick, of als u tremoren of onwillekeurige bewegingen ervaart, is er nu de U-vormige Joystickhendel van Bodypoint.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Traxsys (Penny & Giles) Roller II Trackball met USB/PS2 aansluiting à € 168,50
Traxsys (Penny & Giles) Roller II Joystick met USB/PS2 aansluiting à € 371,50
Traxsys (Penny & Giles) losse T-bar hendel à € 66,50
Traxsys (Penny & Giles) losse sponsbal à € 66,50
Traxsys (Penny & Giles) Roller II afdekplaat à € 25,95