ROBUUSTE, ROESTVRIJSTALEN EN WATERPROOF TRACKBALL VAN KBS
Doelgroep: iedereen die behoefte heeft aan een buitengewoon robuuste en waterproof trackball. Deze kan tegen een stootje!

Als het even een tandje sterker moet, dan is deze trackball geschikt voor u. Uitgevoerd in stijlvol roestvrij staal, voorzien van siliconen binnenkant, waardoor vuil, vocht en vloeistoffen er geen vat op krijgen. Deze is echt bestand tegen 'sloopkogels'. De Keyboardspecialist (KBS) maakt deze kanjer.

In dezelfde categorie hebben wij overigens ook een toetsenbord van roestvrijstaal, check even in onze rubriek hardware en dan kiezen voor toetsenborden, of toets in het witte zoekbalkje van onze website het woordje 'roest' (zonder aanhalingstekens) in, dan krijgt u een link naar de juiste pagina!

Wij kunnen ons voorstellen dat in instellingen of in fabrieksomgevingen deze trackball goed tot zijn recht komt. Hij is voorzien van een usb-aansluiting en past dus in principe op iedere computer en laptop en m.b.v. een converter of speciaal snoertje zelfs op een tablet.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
KBS roestvrijstalen trackball à € 299,50