SPOOKJES OM MIDDERNACHT CD-ROM
Doelgroep: kinderen van 3 tot 6 jaar

Inhoud van de cd:
Reginald, Lucie, Georges en Ed zijn vier allerliefste spookjes die in een groot kasteel wonen. Ze staan je al enthousiast op te wachten, want ze hebben heel wat verassingen voor jou in petto. Wil jij basketballen met hun ooms en tantes in de schilderijengalerij? Of ga je liever mee naar de toverkeuken? Zin in wat badpret of hou je van vuurwerk afsteken op het dak? In de hoge toren slapen de spookjes. Weet jij waar ze van dromen?
Laat je meevoeren door deze vier lieve en ondeugende gidsen. Help hen om hun weg te vinden in de donkere kelder. Ga met hen mee op reis naar het mysterieuze 'Meer van Nessie'. Wordt visser, disc-jokey of filmregisseur. En wees vooral niet bang...

- 4 spookjes nemen je mee in hun wereld van onschuldige hocus-pocus.
- Spookjes? Niets om bang voor te zijn... Kijk maar!
- Met tientallen creatieve en fantasierijke spelletjes.
- Een scenario van Jacques Duquennoy, naar zijn boeken (400.000 exemplaren verkocht over de hele wereld!)

Educatieve cd-rom:
Een leuk avontuur voor de kleinsten. Met 'Spookjes om middernacht' leert je kind op een speelse manier met computer en muis omgaan. Elke muisklik brengt een nieuw verrassing. Door de spelletjes oefent je kind zijn woordenschat en laat hij zijn verbeelding de vrije loop: het is toch fantastisch wat zijn nieuwe vriendjes allemaal 'uitspoken'? Bovendien leren de lieve spookjes je kind dat het in het donker echt niet bang hoeft te zijn... De tekeningen van Jacques Duquennoy maken deze leerzame cd-rom ook bijzonder aantrekkelijk. Kortom: een grappige cd-rom om kinderen over angsten heen te helpen. De cd-rom bevat eveneens een hele reeks leuke tips voor integratie van dit spel in de jongste groepen.

Systeemvereisten:
PC: Windows 95, Pentium 166 MHz
32 MB RAM, kleurenkaart, cd-rom-speler (8x speed)

Apple Macintosh: Power PC 180, 32 MB RAM (23 beschikbare MB RAM)
MAC os 7.5 of hoger, cd-rom-speler (8x speed)

Een Lannoo-product

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Spookjes om Middernacht à € 24,75