REGENBOOG-BEESTIG-CD-ROMS
Doelgroep: kinderen van 3 jaar tot en met 7 jaar. Leerlingen onderbouw speciaal onderwijs.

Regenboog en de verjaardag.
Inhoud:
Het is vandaag de verjaardag van Kraktor. Om dit te vieren hebben Regenboog en zijn vriendjes een verrassing voor hem in petto. Zij gaan zijn mooiste droom waarmaken: hij wordt kapitein op een schip. Iedereen helpt mee om een oud scheepswrak op de bodem van de lagune te maken. En iedereen doet dat op zijn manier: Pauline en Robijntje houden zich bezig met de cake, de feestverlichting of met de muziek en Kraki zorgt voor de kostuums en het zeil... Laat het grote avontuur maar beginnen!

Systeemeisen:
- Pentium 266Mhz
- Windows 98/Me/XP
- 32Mb RAM
- 16 bits geluidskaart
- 8x cd-rom speler

Regenboog en de walvis.
Inhoud:
Sinds Regenboog zijn mooi schitterende schubben heeft teruggevonden op de eerste CD-Rom, leeft hij gelukkig diep in de zee. Maar op een dag gebeurt er iets geks: tijdens een vreselijke hikbui slikt de blauwe walvis de vrienden van Regenboog in. Voor hij begrijpt wat er gebeurt, wordt ook Regenboog opgeslokt! Hij heeft hulp nodig. Jij kunt hem helpen. Samen met Regenboog kun je dan van alles beleven onder water.

Wat kun je doen met deze CD-Rom?
In de buik van de walvis leven pittoreske wezens. Sommigen zullen je helpen op je zoektocht, maar anderen proberen valstrikken te spannen. Aan jou om Regenboog te helpen de juiste keuzes te maken.....
Krak Krak en zijn bende krabben, hebben die aardige Mol gevangen genomen en zijn razend omdat ze opgesloten zitten! Kun jij Mol bevrijden?
De zeepaardjes zijn verdrietig: de baby die zij verwachten, slaapt nog zijn bloem. Als je handig genoeg bent, kun je die helpen te ontluiken.

Ook deze Regenboog CD-Rom kent 2 moeilijkheidsniveaus.
Er zijn twee verschillende ontknopingen mogelijk.
Er is een langere speelduur, dankzij twee opdrachten.
Tal van educatieve spellen, ze zijn perfect verweven in het avontuur.
Er zijn in het avontuur veel zijsprongen mogelijk.
De wereld van Regenboog is een grappige en fantasierijke, bevolkt door sympathieke persoontjes.
Er zijn veel dialogen en liedjes vol bruisende humor.
De interface is heel eenvoudig en voor kinderen erg intuïtief.

Regenboog en de blauwe lagune
Inhoud:
Regenboog waagt zich in de Blauwe Lagune...
Nu Regenboog zijn vriendjes heeft teruggevonden, leeft hij gelukkig en blij op de bodem van de oceaan. Maar op een dag wordt de arme Mol erg ziek. Enkel Eleonora, een oude inktvis, kent het wondermiddel dat Mol kan genezen. Maar dat bevindt zich in een verre lagune in de Zuiderse Zeeën. Geen nood, samen met Robijntje, Blauwtje en Ipauline gaat Regenboog op weg voor weer een nieuw avontuur vol gevaren...

Een grappig en ontroerend avontuur voor de allerkleinsten.
Na het succes van "Regenboog, de mooiste vis van de zee" en "Regenboog en de Walvis" zijn de makers van deze cd-rom erin geslaagd de ontroerende en leuke sfeer uit de boeken van Marcus Pflister te bewaren. Toch hebben ze ook hun eigen inbreng gehad; een origineel scenario, nieuwe personages en een gezonde dosis humor... Jonge kinderen zullen hier heel wat pret mee kunnen maken en een avontuur beleven waarin geheimzinnigheid met actie en denkvermogen met handigheid samengaan. Iets waar het hele gezin pret aan kan beleven!

- 2 Moeilijkheidsniveaus
- Een langere speelduur dankzij de drie opdrachten
- In het avontuur zijn verscheidene oriëntatiespelletjes verwerkt
- Een grappig en mooi avontuur met boeiende personages
- Grappige dialogen en liedjes
- Een eenvoudige en gemakkelijk te begrijpen interface

Systeemeisen:
PC met Windows '95 of '98 of 2000. Pentium 133 met 32 Mb Ram-geheugen, Soundblasterachtige geluidskaart, 8-speed CD-Romspeler. PC instellen op 640*480 duizenden kleuren.

Apple Macintosh: OS 7.5.3 of hoger, Power Mac 132 Mhz en hoger, dus ook I-Mac. 32 Mb RAM-geheugen. SVGA 640*480, duizenden kleuren. 8-speed CD-speler.

Beestig - 5 CD-Roms
Doelgroep: kinderen van 7 jaar tot en met 12 jaar. Leerlingen middenbouw, bovenbouw en voortgezet speciaal onderwijs.
Voorheen alleen los te koop, nu in 1 pakket van 5 CD-Roms alle wetenswaardigheden van 5 dieren compleet!
Het paard, de insekten, de wolf, de kangoereo en de leeuw zijn de onderwerpen van deze 5 prachtige natuur CD-Roms, die niet meer los verkocht worden.

Wat kunt u vinden op deze CD-Roms?
Waarom heeft een leeuw manen? Wat eet een wolf? Hoe wordt een kangoeroe geboren? Hoe ademt een paard? Wat doen insekten met hun voelsprieten? Deze 5 CD-Roms zijn een schitterend naslagwerk over het leven van de dieren en geven de antwoorden op vele vragen van uw kinderen of van uzelf- over deze verrassende dieren.

Elk van deze beestige CD-Roms is een speelse en educatieve ontdekking van een dier via een dertigtal thema's: zijn voorouders, verwanten, sociaal leven, voortplanting, leefomgeving, voeding, levensduur, bijzonderheden....
De haast magische middelen van multimedia brengen u met unieke video's, geluiden, foto's van gespecialiseerde fotografen, verhalen en animaties, dichter bij het leven van de dieren dan u voor mogelijk houdt: insekten in hun natuurlijk milieu observeren, de galop van een paard bestuderen, wolven op jacht volgen, het gebrul van een leeuw horen, het springen van kangoeroes analyseren.... Alles is mogelijk tijdens deze adembenemende ontmoetingen!

Met behulp van een handige navigator kunt u razendsnel dingen op de CD-Roms opzoeken en bladeren door de schijven.

Levendig, leerrijk, grappig, eenvoudig om mee te werken, prikkelend, speels, kortom, teveel om op te noemen!

Systeemeisen:
PC met Windows 3.11 of hoger. PC 486 SX, 25 Mhz, met 8 Mb Ram-geheugen, voor W'95 12 Mb. 8-Bits geluidskaart, 2-speed CD-Romspeler. PC instellen op 640*480 en 256 kleuren. Minimaal 5 Mb vrije schijfruimte.

Apple Macintosh: Mac 68030 of hoger, of Power Mac en hoger, dus ook I-Mac. 8 Mb RAM-geheugen. 4" scherm 640*480, 256 kleuren. 2-speed CD-speler. Minimaal 5 Mb vrije schijfruimte. Systeem 7.01 of hoger.

Dit is een Infogrames-uitgave.

De programma's Regenboog en de verjaardag, Regenboog en de walvis en het pakket Beestig, waarin 5 CD-roms over het paard, de insekten, de wolf, de kangoeroe en de leeuw reeds gebundeld waren, zijn nu met z'n zevenen in totaal voor zegge en schrijve 39,90 Euro incl. BTW, dat is dus voor nog geen zes Euro per CD-Rom, voor titels die normaliter tussen de 18 en 22 Euro per stuk kosten!

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Regenboog en de verjaardag à € 12,95
Regenboog en de walvis à € 12,95
Regenboog en de blauwe lagune à € 12,95
Beestig à € 22,95
Regenboog (de verjaardag + de walvis + de blauwe lagune) à € 30,95
Regenboog (de verjaardag + de walvis + de blauwe lagune) + Beestig à € 41,95