MUSTI-SERIE-CD-ROMS
Doelgroep: kinderen van 3 jaar tot en met 7 jaar. Leerlingen onderbouw speciaal onderwijs.
De Musti-serie, welbekend van Ketnet op de TV, bestaat uit meedere delen. Hieronder worden ze allemaal in het kort beschreven en kunt u een mooie afbeelding vinden.

Musti leert goochelen.
Het interactieve verhaal:
Van zijn spaargeld heeft Musti een goocheldoos gekocht. Meneer Konijn vindt goochelen flauw, dus gaat Musti naar mevrouw Schildpad. Samen beleven ze veel plezier tijdens het goochelen, vooral wanneer Musti mevrouw Schildpad wegtovert.
Ook deze laatste CD-Rom van de Musti-reeks zit vol met spelletjes en animaties en niet-lezertjes kunnen het verhaal, verteld door de bekende Musti-stem van Rachel Fredrix, in hun eigen tempo beluisteren en de kleurrijke animaties bekijken. In elk scherm zitten grappige klikpunten en kleur-, reken-, geheugen- en observatiespelletjes verborgen
De spelletjes:
Zoek de zeven verschillen.
Speel je mee met getallen? Gelukkig mag je eerst oefenen met appels en peren, daarna wordt het moeilijker!
Het balletje botst op en neer, kun jij mevrouw Schildpad helpen het balletje op te vangen?
Wrijf met het toverstafje over de magische spiegel, dan verschijnt er een mooi plaatje.
Ook deze CD-Rom is gemakkelijk te gebruiken voor kinderen met een ontwikkelingsleeftijd van 3 jaar of hoger.

Musti naar de kermis.
Het is kermis op het plein, Musti nodigt meneer Konijn uit om mee te gaan. "Die draaimolen gaat veel te traag", zegt meneer Konijn en hij gaatin de vliegtuigjes zitten. Maar plotseling begint de buik van meneer Konijn heel raar te doen. Gelukkig zijn er nog een heleboel andere kermisattracties waar meneer Konijn niet ziek in wordt!
Het programma zit vol spelletjes en animatie.
Niet-lezertjes kunnen het verhaal, verteld door de bekende Musti-stem van Rachel Frederix, bekend van Ketnet-t.v, in hun eigen tempo beluisteren en de kleurrijke animaties bekijken. In elk scherm zitten grappige klikpunten en kleur-, reken-, geheugen- en observatiespelletjes verborgen.
- Er is van alles uit de boom gevallen. Wil jij het terughangen op de juiste plek?
- Meneer Konijn vliegt door de lucht. Probeer zoveel mogelijk ballonnen te raken, maar let op de wolkjes, want die leveren strafpunten op!
- Er komt muziek uit het hekje. Klik op de plankjes van het hek en speel een leuk melodietje.
- Klik in de juiste volgorde op de letterbellen om het goede woord te vormen.

Systeemeisen voor alle Musti CD-Roms:
PC met Windows '95 of '98 of 2000. Pentium 160 met 16 Mb Ram-geheugen, Soundblasterachtige geluidskaart, 4-speed CD-Romspeler. PC instellen op 600*800 vanaf hoge kleuren. Voor Spelen met Musti geldt: Pentium 133, 32 Mb Ram-geheugen, 6-speed CD-Romspeler

Apple Macintosh: OS 7.5 of hoger, Power Mac en hoger, dus ook I-Mac. 16 Mb RAM-geheugen. SVGA 600*800, vanaf hoge kleuren. 4-speed CD-speler. Spelen met Musti werkt helaas niet op een Mac!

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Musti leert goochelen à € 6,95
Musti naar de kermis à € 6,95
Musti complete serie à € 10,95