LINKSHANDIGE DRAADLOZE MICROSOFT OPTICAL MOUSE 3000
Doelgroep: kinderen en volwassenen die als voorkeurshand de linkerhand hebben.

Ervaar de soepele optische prestaties van de meestverkochte muis, nu met High Definition-technologie. Werk onderweg en sluit vervolgens de ontvanger aan om de muis automatisch uit te schakelen, zodat u langer probleemloos kunt werken.

- High Definition Optische technologie Microsoft High Definition optische muizen zijn nauwkeuriger, reageren sneller en maken soepele tracking mogelijk.
- Levensduur batterij 6+ maanden Werk met minder onderbrekingen dankzij een langere levensduur van de batterijen.
- Draadloze vrijheid Geef uzelf bewegingsruimte met een draadloze muis en een draadloos toetsenbord, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over snoeren die in elkaar draaien.
- Vastklikbare ontvanger Plug de vastklikbare ontvanger in als u wilt gaan werken en klik hem in de muis als u reist, zodat de batterijen langer meegaan.
- Device Stage Krijg snel en gemakkelijk toegang tot veelgebruikte taken zoals productinformatie, registratie, instellingen, voor populaire apparaten zoals gsm's, camera's, printers en muis-, toetsenbord- en webcamproducten.
- Comfortabel in beide handen Gebruik de muis met uw linker- of rechterhand; dankzij het tweehandige ontwerp is comfort gegarandeerd.
- Gemaakt voor notebooks Onze handige notebook- en laptopproducten zijn compact en comfortabel, ontworpen voor gemak en mobiliteit.
- Muis met drie knoppen De programmeerbare knoppen bieden snelle toegang tot de media, programma's en bestanden die u het vaakst gebruikt. Linker- en rechtermuisknop kunt u dus simpel verwisselen middels de programmeerbaarheid.
- Ergonomisch ontwerp Comfortabel klikken en aanwijzen; dankzij het ergonomische ontwerp werkt u langer zonder klachten.
- Drie jaar garantie

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Linkshandige draadloze Microsoft Optical Mouse 3000 à € 46,95