LOGITECH RACER MUIS OPTISCH USB/PS2
Voor echte Formule 1-liefhebbers! Race over het internet of door om het even welke Windows applicatie met deze fraaie en technisch hoogstaande Logitechmuis!

Met de Logitech® Racer Muis wordt computeren helemaal leuk! De Racer Muis is gemaakt voor kleine tot middelgrote handen en daarmee ideaal voor de jeugd-en voor hen die zich nog jeugdig voelen. De Racer Muis is volledig plug-and-play en biedt soepele, betrouwbare optische prestaties recht uit de doos; geen set-up vereist. De Racer Muis kan zonder problemen als tweede muis op uw gezinscomputer gebruikt worden en werkt ook uitstekend met uw notebook. De muis is klein genoeg om in uw tas te passen en de draad kan netjes rond de basis gewikkeld worden voor opberggemak. USB. 3 jaar garantie.

- Vanaf twee jaar oud te gebruiken.
- Optische techniek
- USB en PS2/aansluiting
- Met scrollwieltje
- 30% kleiner dan een normale Logitech muis
- Windows 98/ME/2000/XP, Apple OS X of hoger

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Logitech Racer muis optisch USB/PS2 à € 20,95