CROSSSCANNER
1-knops muis-/toetsenbordemulator

CrossScanner is een simpele manier om ieder softwarepakket dat niet speciaal gemaakt is voor 1-knopsbediening te laten werken met een knop of ander aanwijsapparaat. U kunt alle muisfuncties gebruiken als u een muis-achtige hebt aangesloten op uw PC. Dus b.v. een muis, een trackbal of een losse knop, zoals u ze elders op onze site kunt vinden. De gebruiker kan iedere muisfunctie in CrossScanner gaan gebruiken met ieder aangesloten apparaat. Tekst kan ingevoerd worden met het programma OnScreen, dat u ook elders in onze afdeling hardware aantreft, hoewel het software is... De gebruikersinterface is bijzonder intuitief. Alle mogelijkheden zijn apart in te stellen, zodat u CrossScanner zeer fijnmazig en precies naar wens van de gebruiker in te stellen.
- CrossScanner kan nu ook autoscrollen (inclusief webpagina's) vanuit het Iconen Menu.
- U kunt tevens de rechter muisknop of losse knop van de SAM-Trackball als knop-input gebruiken, en dan heeft u nog steeds het volledige muis-linkermuisklikgebruik van uw computer over.
- De eerste klik die u doet laat het programma starten met lijnscannen onderaan het scherm. De volgende klik zorgt dat de lijn stopt wanneer hij bij het verticale gewenste punt aankomt. Als dubbelklikken, slepen of tekstinvoeren actief zijn, komt er een venster op het scherm om keuzen te maken met de vinger-scan. De laatste klik zorgt ervoor dat de computer de aanwijzer naar het gekozen punt beweegt om de gekozen functie uit te voeren.
- Nodig: ieder muis-achtig invoerapparaat, dat een muisklik of toetsaanslag kan bewerkstelligen; de bij Edupro verkrijgbare SAM's werken prima, maar ook al de eenvoudige kidsball.

Een RJ Cooper-product

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
CrossScanner Windows à € 141,50
CrossScanner Mac à € 141,50