BLINKY BILL PEUTER
Doelgroep: kinderen van 2 tot en met 5 (voorschoolse periode en groep 1 en 2 basisonderwijs)

Het koalabeertje Blinky Bill is een zeer geliefd figuurtje bij kinderpubliek. Na een reeks televisieavonturen werd het werkterrein met succes naar de educatieve multimedia uitgebreid. Blinky Bill Peuter is de vijfde cd-rom met het beertje in de hoofdrol. Het product is bedoeld voor kinderen tussen twee en vijf jaar. Zoals zoveel kinder cd-rom's speelt het zich in een bos af. Naast het leren van voor de hand liggende vaardigheden als rekenen (tellen tot 10, eenvoudig optellen, vormen en volumes, kennismaking met geld), combineren en het omgaan met taal en computer, besteedt de cd-rom ook aandacht aan het milieu (hoe groeien planten?

Kennismaken met dieren en hun omgeving) en de praktijken van het huishouden (hoe bak ik een taart? Hoe herken je voedselgroepen). Hierdoor blijft de leerstof steeds verrassend. Om het kind te motiveren is er een beloningsysteem bedacht en de ouder heeft de optie om middels een rapport te kijken hoe het kind het ervan afgebracht heeft. Vooral door de presentatie maakt Blinky Bill Peuter een frisse indruk. De commentaarstemmen zijn leuk en de tekeningen en filmpjes erg kleurig. Dit alles maakt van Blinky Bill Peuter een toptitel in het kindergenre.

Samen met Blinky en zijn vrienden ontwikkelt je kind schoolse vaardigheden tijdens het spelen van meer dan 200 leuke en unieke lessen. Blinky Bill Peuter werd ontwikkeld in samenwerking met ervaren pedagogen en leerkrachten. Zo starten kinderen meteen zoals het hoort en hebben ze altijd een stapje voor! Leer met Blinky Bill over tellen tot 10, vormen en volumes, gevoelens, dieren en hun woonomgeving, milieu, geld, taal, ... en nog veel meer.

Minimale systeemeisen:

PC
- Grafische Kaart: SVGA videokaart van 640x480, 256 kleuren of hoger
- Geluidskaart: Sound Blaster Pro-compatibele geluidskaart of beter
- cd-rom-/dvdspeler: 4x of sneller
- Windows 98, Millenium, XP, Vista, 7

MAC
- cd-rom-/dvdspeler: 4x of sneller
- System 7

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Blinky Bill peuter à € 10,95