DE LESEBANC
Doelgroep: kinderen in de basisschoolleeftijd, van wie het vermoeden bestaat dat ze dyslectisch zijn (lett. zwak lezend). Voor gebruik op (speciale) basisscholen en scholen voor speciaal onderwijs door kinderen die klinker-/medeklinkerwoorden (km-woorden) kunnen spellen en lezen.

De Lesebanc is bedoeld als enerzijds niveaubepaling (via AVI-3 minutentoets) en anderzijds als hulpmiddel. Via beslisbomen kunt u als begeleider thuis of leerkracht het programma instellen voor de verschillende vormen van dyslexie! De Lesebanc is een doorontwikkeling van het bekende papieren model "Tempo-Lezen". Standaard zitten in het programma 4000 zinnen en 6000 woorden (van km-woorden tot woorden met 4/5 lettergrepen). Het programma heeft zeer uitgebreide basis- en trainingsmogelijkheden met vele expositie-effecten, zoals het tonen na het klikken op het logo, gordijnen, inzoomen, letter voor letter, lichtkrant en verspringende letters. Het aanbod van zinnen en woorden kan op elk moment worden aangepast aan de leessnelheid. De woorden en zinnen kunnen in meer dan 30 opties worden getoond, lettertype, -grootte, -afstand en expositietijd zijn makkelijk instelbaar. Woorden en zinnen kunnen worden uitgebreid. Printen en exporteren gegevens is mogelijk. Het programma kent netwerkondersteuning!
Leerlinggegevens kunnen zeer uitgebreid bewaard en bewerkt worden.

De Lesebanc is nu uitgerust met spraak om nog beter te kunnen helpen de leesproblemen te ondersteunen. Voor bestaande Lesebanc-klanten is er tot 1 november 2005 de mogelijkheid de nieuwe versie aan te schaffen voor de vriendelijke prijs van 75 Euro incl. 1 jaar onderhoud.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
De Lesebanc Professioneel à € 203,50
De Lesebanc Thuisversie à € 102,50